Adres

Restaurant IJssalon Hotelsuites Ambrosijn
Langestreek 13
9166 LA Schiermonnikoog

Restaurant

In de herfst en winter is het terras en de ijssalon bij goed weer geopend voor kleine gerechten, warme en koude dranken en gebak- en ijsspecialiteiten. Bij regen blijven wij gesloten. Kom gerust even langs om te checken.

Vanaf 1 maart 2024 ontvangen wij u ook weer graag voor het diner in ons vernieuwde restaurant!

IJssalon & Terras

Openingstijden
Maandag 12:00 – 17:00
Dinsdag 12:00 – 17:00
Woensdag 12:00 – 17:00
Donderdag 12:00 – 17:00
Vrijdag 12:00 – 17:00
Zaterdag 12:00 – 19:00
Zondag 12:00 – 17:00

Veelgestelde vragen?

leeg

Allergieën en voedselintolerantie

Wij gaan zorgvuldig om met al uw dieetwensen, voedselallergie of-intolerantie. Informeer onze medewerkers als u een voedselallergie hebt. Wij helpen u dan bij het samenstellen van een juiste menukeuze. Ook kan onze chef-kok dan met alle zorgvuldigheid uw maaltijd bereiden. Helaas is “kruisbesmetting” in onze keuken niet 100% uit te sluiten.

Betaalmogelijkheden

Wij accepteren contant geld (Euro’s), pinpas (Maestro), credit card (Visa Card en Master Card), diner cadeaubon en natuurlijk onze eigen cadeaubonnen. Voor feesten, partijen en vergaderingen maken wij een factuur, mits dat bij reservering is besproken.

Cadeaubonnen

Wilt u iemand verwennen met een origineel cadeau? Geef een bon van Ambrosijn cadeau. Online te bestellen op deze website en ook verkrijgbaar aan de kassa.

Groepen en gezelschappen

Ons restaurant kan een gezelschap tot maximaal ca 50 personen herbergen. Voor groepen vanaf 25 personen hebben wij aantrekkelijke arrangementen. Voor grote groepen is vooraf reserveren noodzakelijk.

Huisdieren

In het restaurant zijn huisdieren toegestaan, mits deze zijn aangelijnd en geen overlast voor andere gasten veroorzaken. In overleg kan u een aangepast zitplaats worden toegewezen.

In de hotelsuites zijn huisdieren na overleg toegestaan (toeslag van € 35,00 per verblijf).

Reserveren restaurant

Vooraf reserveren voor het restaurant is niet verplicht, wel aan te bevelen. Zeker als u met meer dan vier personen wilt komen eten. U kunt hier online reserveren.

Reserveren hotelsuites

Wij beschikken over drie hotelsuites en één familiesuite. Deze kunt u hier reserveren.

Genoemde prijzen zijn exclusief toeristenbelasting à € 1,61 per persoon per nacht.

Rolstoeltoegankelijk

Ons restaurant is toegankelijk met een rolstoel. Er is echter geen mindervalidentoilet aanwezig.

Helaas zijn de hotelsuites niet rolstoeltoegankelijk.

Terras

In de zomer beschikt ons restaurant over een terras met 120 zitplaatsen.

In principe is ons terras rookvrij. Toch roken? Vraag gerust om een asbak.

Vervoer

Auto’s zijn op Schiermonnikoog niet toegestaan. U verplaatst zich hier het best wandelend of met de fiets. Er zijn twee fietsverhuurbedrijven.

De overtocht tussen Schiermonnikoog en Lauwersoog op het vaste land wordt uitgevoerd door Wagenborg Passagiersdiensten. De veerdienst duurt cicra 45 minuten, de sneldienst 20 minuten. De veerhaven ligt op 3,7km van restaurant-ijssalon-hotelsuites Ambrosijn.

Bij aankomst op Schiermonikoog staan elektrische bussen klaar om u naar uw bestemming te brengen. De dichtsbijzijnde bushalte bevindt zich op slechts 28 meter van Ambrosijn, op de Langetreek ter hoogte van de Burgemeester van de Wormstraat.

Zakelijke bijeenkomsten

Voor groepen vanaf ca 30 personen kan, in overleg, het hele restaurant worden gereserveerd voor een besloten bijeenkomst en/of diner.

WiFi

In ons gehele bedrijf is gratis WiFi beschikbaar.