Ambrosijn Hotelsuites Schiermonnikoog


De drie hotelsuites van Ambrosijn vormen samen het kleinste hotel van Schiermonnikoog. De accommodatie is gewaardeerd met vier sterren (vlg. de nieuwe Europese hotelclassificatie). In de hotelsuites van Ambrosijn kunt u riant overnachten. De suites zijn gelegen op de 1e verdieping, hebben elk een eigen ingang en zijn via een buitentrap bereikbaar. U beschikt over een woonkamer met zithoek en eethoek, een afzonderlijke slaapkamer met extra lange boxspringbedden en een luxe badkamer met regendouche, jacuzzibad en toilet. De familiesuite heeft twee afzonderlijke slaapkamers. Verder zijn de suites voorzien van TV, DVD-speler, gratis Wifi, minibar, vloerverwarming en apparatuur voor het zetten van koffie of thee.

De tarieven van de hotelsuites zijn vanaf € 95,00 per suite per nacht (familiesuite vanaf € 185,00 per nacht), afhankelijk van de periode en de beschikbaarheid. Deze vanaf-prijs is het laagste beschikbare tarief voor overnachtingen. Ons standaardtarief is € 135,00 per suite per nacht (familiesuite € 235,00). Gedurende vakanties, feestdagen of weekends kan een toeslag van € 15,00 per nacht van toepassing zijn (wijzigingen voorbehouden).

De suites zijn geschikt voor 1-2 personen. In de familiesuite kunnen 4-6 personen overnachten. Voor een eventuele 5e en 6e persoon geldt een toeslag. Ook voor een kinderbedje en/of huurfiets kan worden gezorgd.

Wij bieden in samenwerking met De Koffiekajuit een uitgebreid ontbijt aan in de vorm van een royaal gevulde picknickmand voor € 15,00 p.p. Dit ontbijt wordt in de ochtend bij u op de suite bezorgd. U kunt natuurlijk  ook uw ontbijt zelf regelen. Indien u van onze ontbijt service gebruik wilt maken dan reserveren wij deze graag voor u.

Regelmatig hebben wij (vaak in combinatie met het restaurant) aantrekkelijke verblijfsarrangementen. Klik hier voor meer informatie!

Klik op de onderstaande link om de beschikbaarheid te checken en uw verblijf reserveren.

Reserveer Nu