Diner Kaart


Menu’s

In de gerechten van restaurant Ambrosijn proeft u de passie van eigenaar en chef-kok Co Huijbrechts. Daarom zijn we in de afgelopen jaren vooral bekend geworden met ons verwenmenu. In dit menu treft u de mooiste smaken van onze keuken en beleeft u wat ‘groen’, ‘puur’ en ‘levensverlengend’ koken is. Wat dat inhoud kunt u het beste zelf ervaren, geniet ervan!

Verwenmenu van de Chef

4 gangen      € 55,00                                              5 gangen       € 62,50

6 gangen      € 70,00                                              7 gangen       € 77,50

Een samenspel van bijpassende wijnen

3 gangen      € 22,50                                              4 gangen       € 30,00

5 gangen      € 37,50                                              6 gangen       € 45,00

Tevens kunt u een bijpassende wijn per glas bestellen à € 8,00

Verrassingsmenu

Wij bieden tevens een dagelijks wisselend 3 gangen verrassingsmenu voor € 32,50.
Dit menu bestaat standaard uit een soep, hoofdgerecht en nagerecht. Vraagt u gerust naar de gerechten van het verrassingsmenu.

Omdat wij u graag optimale service en kwaliteit willen bieden streven wij naar één menu per tafel bij gezelschappen van 6 personen of meer.

Smaakimpressie

-voorbeeld van gerechten uit de menu’s-

 

Voorgerechten 

groente uit de pluktuin, quinoa, hennepzaad, harde geitenkaas

    artisjok, opperdoes met gepocheerd boerenei, groene olijvenkaviaar, zure room

zes fines claire oesters met witte beukenzwammen, kamillejus, komkommerparel

rauwe coquilles, oestercrème, venkel, kappertjes, artisjok, citroen

koolrabi, gepocheerde kip, gerookte paling, inktvis, cressen

rauwe tonijn, dashi kombu, witte rammenas, prei, jus van sesam

kalfstartaar, zeegroenten, grazige olijvenolie, gerookte eidooier

Tussengerechten 

zeewier, gele biet, snijbonen, amandel, groene olijvenjus

appel, artisjok, witlof, kamillejus

geroosterde langoustine, risotto van quinoa, hennepzaad, jus van kastomaat  

Hoofdgerechten 

groente geroosterd, risotto, rode biet, zaden, pitten, broccoli-jus

open ravioli, beukenzwammen, meiknol, oude kaasjus

dikke schol, gebrande gamba’s in eigen jus, citroengras

tarbot, duizend-en-een-nacht, doperwtencrème, jus van citrus

parelhoen, witlof, cantharellen, dragon, jus van folie

friese bonte koe, oerwortel, salie, sjalotten, gerookte paprikajus

Nagerechten

witte chocoladetaart, aalbessen, vanille merg, sinaasappel roomijs

parfait van fijnspar, rood fruit op witte acetobalsamico

kaassoorten, gember-rozijnen compôte

*) Vegetarische gerechten


Attentie!

Vanwege de overheidsmaatregelen in verband met het coronavirus zijn het restaurant en de ijssalon van Ambrosijn momenteel gesloten. Ambrosijn volgt de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Hotelsuites kunnen onder aangepaste voorwaarden geboekt worden. Zodra de maatregelen worden versoepeld en het is toegestaan zullen wij onze deuren weer voor u openen en u volledig ten dienst staan.